Haastattelussa Victoria Silvstedt | Traders’ Club 12. jakso


18 Replies to “Haastattelussa Victoria Silvstedt | Traders’ Club 12. jakso”

 1. Erinomaista tietoa ja opetusta jaksosta toiseen! Antamanne tiedot vaikuttaneet omaankin salkkuuni positiivisesti.

 2. Olipa mielenkiintoinen ja innostava jakso! Eiku Inderesin geelitukkaa päähän ja kesätreidaileen lomarahat.

 3. Hyvät katsojat. On hyvä muistaa, että infovideoiden tarkoitus on saada lisää kokemattomia "treidaajia" pelaamaan Nordnetin viputuotteilla, joilla kokeneenkin treidaajan odotusarvo on aina negatiivinen. Kun viputuotteista tehdään info videoita hyvän meiningin ja asiallisen sisällön puitteissa, yhä useampi kokematon treidaaja koskee kyseisiin viputuotteisiin. Jos haluatte laittaa harrastuksiinne rahaa niin fine, mutta Nordnetin viputuotteita on turha yhdistää rahantekoon. Hävityt rahat menevät suoraan pankille ja näin Nordnet luonnollisesti maksimoi voittonsa.

 4. Miten noissa NN Marketsin futuureissa esim. jos ostolaidassa paras tarjous on vaikkapa 5€ / lappu, ja teen limiitti myyntitoimeksiannon 4,5€, niin toteutuuko kauppa parhaaseen mahd. hintaan, eli 5€kpl?
  Ja lisäksi, missä mun lippis on? 😉 Hyvää kesää!

  edittiä.
  Vielä semmoinen kysymys, notta jos haluan vaikka ostaa LONG KULTA NORDNET F03 sertiä, joka maksaa XXX EUR /kpl. Seuraako tuoteen arvo XAUEUR kehitystä , jolloin SL -taso on myöskin euroissa?

 5. Tästä naisesta on mielenkiintoinen maininta uudessa kirjassa Arvokuljetusryöstäjä jonka on kirjoittanut mm, suomen pankin ja salon arvokuljetusryöstöstä tuomittu Matti Sarén. LOL

 6. Kiitos todella opettavaisesta videosarjasta.
  Minua kiinnostaisi Brent öljyn ja WTI öljyn kurssikäyrien vertailu.
  Kumpi on parempi valinta treidaamiseen Brent vai WTI?

 7. Löysin teidän kanavan ja Traders' Club sarjan vasta eilen. Aivan huikeeta settiä ja näin vasta aloittelevana sijoittajana äärimmäisen tärkeää infoa. Kiitos!

 8. Taitaa olla muuten kyllä aika miesten hommaa treidaaminen…niin arvaan…voin toki olla väärässäkin…

 9. Kaupankäyntiajoista lisäkysymys. Pitääkö käyttää Webtraderiä tai Active traderiä, että pystyy ostamaan Nordnet Markets tuotteita jo klo 9.15, koska normaalisti nettisivujen kautta ei viputuotteille löydy osto/myyntilaitoja, ennenkuin pörssi normaalisti aukeaa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *